La Muze richt zich op het scheppen van omstandigheden die het onderzoekende en spelend vermogen van de mens tot bloei te laat komen. Het laten ontstaan van een bijna onopgemerkt laboratorium of beter gezegd speeltuin waarin kunst, natuur, platteland, stad, voedsel elkaar ontmoeten. De kok, de kunstenaar-docenten, de boerin, de plaatselijke bewoners, de omgeving, en de deelnemers maken hier allen deel van uit.

Creëren, leren en elkaar inspireren.

De mensen van la Muze.

Camiela Warringa

Camiela Warringa

Camiela Warringa is kunstenaar en de organisator van de cursussen.

 

Tekenen is een lijn mee op avontuur nemen. Techniek, intuïtie, verbeeldingskracht en het pure waarnemen zijn daarbij de reisgenoten. Beelden maken verbindt ons met de wereld en onszelf.

Saskia Eigenhuis

Saskia Eigenhuis

zang

 

Saskia Eigenhuis heeft een eigen zangpraktijk en geeft leiding aan haar popkoor in Amstelveen.  Super dat zij gaat komen deze zomer. Saskia studeerde klassiek zang aan het Conservatorium in Rotterdam en jazz aan het Koninglijk conservatorium in Den Haag. In 2011 studeerde ze af met een geheel Braziliaans programma. Daarna speelde Saskia in haar band bossa nova, samba, MPB, jazz en pop. Zij heeft zich gespecialiseerd in het lesgeven aan verschillende groepen. Dit deed zij o.a. bij het Koorenhuis Den Haag, Memorabele Momenten Den Haag, Zang en Co en Stars2Go.

 

 

 

 

 

Er zit méér in je stem dan je denkt. Niets voelt beter dan je eigen geluid te ontdekken en nummers te zingen die eerder buiten je bereik lagen. Zingen maakt je bewust van je lijf en geeft je een betere houding. Een goede ademhaling maakt rustig.Het geeft je zelfvertrouwen een enorme boost !

 

Marjolijn Peper

Marjolijn Peper

Zangdocent

Marjolijn Peper was er toen la Muze in Frankrijk begon de eerste zangdocent.  Een aantal deelnemers in de zomer wisten haar in haar eigen zangpraktijk daarna ook te vinden. In haar zangpraktijk coacht Marjolijn individuele zangers. Ook geeft zij begeleiding op het gebruik van de stem in het openbaar. Zij geeft leiding aan een eigen koor. Marjolijn is de initiatiefnemer van de ‘dag van de muziek’. Je zou het niet denken maar zo een dag was er nog helemaal niet. Zij weet in haar lessen de verwondering over samenzingen en eigen stemgeluid te ontdekken en daarbij iedereen stappen verder te helpen. Zij gaat graag aan de slag met door jou meegenomen gedicht(je) of tekst.

 

Zingen is geven en doorgeven. Het unieke van de mens en zijn of haar eigen stemgeluid fascineert mij enorm en is altijd het uitgangspunt in de begeleiding. Zingen ontroerd en maakt gelukkig.

Pim Brackenhoff

Pim Brackenhoff

zang

Pim Brackenhoff  is al jaren verbonden aan Werkplaats La Muze. Pim heeft economie gestudeerd en vervolgens een conservatoriumopleiding koordirectie gedaan.Hij doceerde gedurende twee jaar ensemblezang aan de Amsterdamse Theater Academie en geeft al vele jaren workshops voor Buitenkunst. Hij werkte zeven jaar met de succesvolle a cappella groep Angels waarmee hij o.a. het Nederlands Festival voor Vocale Ensembles won. Pim is naast zijn muziek praktijk ook werkzaam als coach.

 

 

 

De stem brengt “inhoudelijke” informatie over, en emotie. Het was een instrument van het gevoel, en communicatie. Zingen behoort tot de menselijke soort: zo zijn we geschapen.

Pin It on Pinterest