Contact

Contact

Camiela
015 214 50 18   0629495171
info@werkplaatslamuze.com

Zomerlocatie
Boerderij Bouwlust
Ringdijk 21
1188WC Nes aan de Amstel

Ringdijk 21 Nes a/d Amstel

Routebeschrijving

Zodra je je ingeschreven hebt krijg je een uitvoerige routebeschrijving toegestuurd. De navigatiesystemen willen niet altijd, deze weg die uiteindelijk leidt over 6 koeienroosters, vinden.

Auto
Voor een auto is er parkeergelegenheid. Om de polder zoveel mogelijk autovrij te houden raden we je aan, indien mogelijk, met het openbaar vervoer te komen.

Openbaar vervoer
Bus 149 van Connexxion gaat tussen het busstation van Amstelveen en het busstation van Uithoorn. Uitstappen bij de halte ‘Nesserlaan’ of ‘Kerklaan’. Daarvandaan is het nog een kleine 5 minuten lopen. Kijk voor de reistijden op de site van Connexxion.

Met de GVB metrolijn nummer 51 naar halte Brink. Daar vandaan via de Nesserlaan naar Nes aan de Amstel lopen (+/- 40 minuten). Meer info op www.9292ov.nl. Je fiets mag mee in de metro, er is een speciale plek voor in de metro. In geval van deze route is de fiets aan te raden.

Naar Boerderij Bouwlust op de fiets?
Er zijn verschillende mooie fietsroutes langs de Amstel naar de locatie. De meest beroemde is de Ronde Hoep een fietsroute die langs Nes aan de Amstel gaat. Met de GPS kunnen wandelaars ons vinden op: 52.263663 latitude 4.872742 longitude.

Op de hoogte blijven?

Pin It on Pinterest