boerderij Bouwlust

 

boerderij Bouwlust

 

 

Overnachten op Boerderij Bouwlust

Kamperen

In het weiland bij de boerderij is plek voor een aantal kleine tentjes (10 plaatsen). Je maakt gebruik van het sanitair in de sfeervol pas verbouwde boerenschuur.  Daar zijn de gloed nieuwe douchen vorig jaar aangelegd.

De prijs voor overnachten op de boerderij met de tent is vol pension: Inclusief Ontbijt, lunch en avondmaal, koffie en thee en drankje bij het eten.

Voor de lange weekenden hebben we een iets andere constructie van cursus en verblijf kosten.

Boerenbed

In het voorhuis van de boerderij zijn er een aantal bedden beschikbaar. Dit voorhuis was generaties lang het woonhuis van de familie van Oostveen. Met gevoel voor de oude sfeer is het voorhuis opgeknapt en voorzien van goede en nieuwe bedden.

De kamers zijn voor 2 personen. Er zijn 2 losse bedden per kamer.

Woonwagens (nieuw)

Deze zomer staan er 2 prachtige reiswagens op de boerderij. De wagens zijn voorzien van een tweepersoonsbed.

Verblijf in de omgeving

Mocht je een1 persoons kamer willen dan is er een beperkte mogelijkheid bij de buren. De boerderij van Marijke en Tarzan.

De Lunch

Aan de lunch wordt zeer veel aandacht besteed. Deze is altijd warm en heeft meestal een voor en nagerecht. De kok gebruikt zoveel mogelijk de groenten uit  de moestuin van Marie-José, en van boeren uit de directe omgeving.

Inschrijven voor de workshop zonder overnachting?

Het is mogelijk je in te schrijven voor alleen de workshop. Dat zou kunnen als je in de buurt woont, of onderdak elders hebt. We adviseren je de uitgebreide warme lunch mee te genieten. Onder het eten wordt er veel uitgewisseld.

 

Pin It on Pinterest